SECRET BARS

Gin, champagne of een goed glas water (’t is jouw feestje) met een flinke berg allure en hoog decadentie-gehalte? Moet je in Parijs zijn. En dan het liefst in een exclusieve secret bar. Verstopt voor het plebs. Wachtend op jou. Hier vind je die secret bars in Parijs.

Trek je mooiste cocktailjurk uit de kast, stap in je (glitter)stiletto’s en flaneer richting een van deze secret bars. Hoog decadentie gehalte gegarandeerd (dus laten we zeggen: je voelt je niet op je gemak in een spijkerbroek). En uitpakken mag, hè. Je bent in Parijs. 

SECRET SPEAK EASY

Een plekje waar je dus echt wel speciaal voor naar Parijs reist: de secret speak easy  Le très Particulier in de oude villa van Hermès. Mond. Viel. Open. Naar het schijnt verblijven hier celebs als Brad Pitt errug graag en nam Emily in Paris hier een date-scène op. Absoluut m’n favoriet onder de secret bars in Parijs!

De plek is echt secret, en dit houden we natuurlijk graag zo. Ik geef je deze hints mee (en wens je heel veel plezier op je speurtocht, it’s worth it!): zoek naar Hotel Particulier. Ingang gevonden? Om binnen te komen, spreek je deze woorden door de intercom: ‘prendre un verre’ (neem een drankje). Geniet!!

Betaalbaar? €€€€

Het adres van deze fantastische plek? 
➸ Die zou je zelf gaan zoeken, toch? 😉

SECRET BAR LAVOMATIC

Weleens een rij zien staan voor een wasserette? Merp, zo ‘secret’ is deze bar niet meer. Er staat een bewaker voor de deur, rokend barpersoneel op straat en een rij vol opgedofte feestgangers die enthousiast selfies maakt. Eerlijk: leuk is het wel.

Minder leuk is dat we de bar niet inkomen. Het is te druk binnen (want: anno pandemie heb je een zitplaats nodig in de horeca). Wil je graag naar deze awesome secret bar, waarvan de ingang via één van de wasmachines is?! Kom lekker op tijd! Ga rond een uurtje of 18:00 – 19:00 wat drinken als aperitiefje – dan ben je zeker van je (zit)plaats. Bewaar je dat afzakkertje lekker voor een andere tent. 

Betaalbaar? €€€

Het adres van deze secret bar? 
Rue René Boulanger, Parijs
➸ Geopend van 18:00 – 02:00 uur. 

SECRET BAR MOONSHINER

Pizzeria op het eerste gezicht, secret cocktail bar achter de geheime deuren. Wie dit schattige tentje passeert dénkt waarschijnlijk niet eens aan cocktails (want: pizza’s allll over the place). Bestel rustig zo’n Italiaans stuk goddelijkheid en strijk neer op een van de bankjes. Niet wetende dat er achter massieve koelceldeuren (?) een chique cocktailbar huist.

Ha, dat weet je nu dus wel. En ook hier geldt: kom op tijd (saai, maar waar). De pizzabakkers zijn vrij discreet met mensen wegsturen en je zult hier dus niet snel een rij zien staan. En ach, een rij voor een pizzeria snappen we natuurlijk allemaal. 

Betaalbaar? €€€

Het adres van deze heerlijke tent? 
Rue Sedaine, Parijs
➸ Geopend van 18:00 – 02:00 uur. 

Finger licking good restaurantjes in Parijs

Benieuwd naar de allerlekkerste restaurantjes in Parijs? Waar je heerlijk op het terras kunt hangen of goddelijk kunt dineren? Hier vind je 8 waanzinnige restaurantjes in Parijs.

 

 

ZIN IN EEN REISJE?

 

Parijs bezoeken? Zin om lekker naar secret bars in Parijs te gaan? 

Vind goedkope vliegtickets naar Parijs
  Reserveer een huurauto en roadtrip naar Parijs
  Boek een compleet verzorgde rondreis door Frankrijk
  Bekijk al mijn reisroutes, roadtrips en tips over Frankrijk


Bonjour, mon amour!

Masca Tenerife: adembenemende roadtrip met route

Meet the wild side van Tenerife: Masca. Een adembenemend ruig gebergte in het westelijke puntje, vol weelderige natuur. De moderne tijd ging aan Masca voorbij. Wegen kende ze een lange tijd niet. En nog steeds is ze ongerept en adembenemend mooi. Benieuwd wat je in..