WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Slinger even een partij stralende en creatieve content op je beeldscherm. Komt ‘ie:

Click Here

joehoe, leuk dat je
er bent!

Mijn naam is Daphne en ik ben journalist, content creator en schrijfcoach in de reisbranche. Als voormalig reisleider weet ik als geen ander wat ‘de reiziger’ wil. En ik wil jou graag helpen aan krachtige, spot-on webteksten, blogs en social media posts voor jouw mooie bedrijf.

Hoe? Ik geloof dat persoonlijke verhalen je raken. Dat ze verbinden. En ik geloof dat jouw verhaal ontzettend krachtig en inspirerend is. Laat mij je helpen om jouw verhaal spot-on en super krachtig op het digitale papier te zetten. 

Denk aan: krachtige webteksten, onweerstaanbare SEO-blogs, inspirerende nieuwsbrieven, scroll stopping social media content en pakkende Instagram Reels.

Liever zelf leren schrijven? Laten we dan samen aan de slag gaan! In mijn 1-op-1 schrijftraject Tekstschrijven like a Boss lanceren we binnen 8 weken krachtige, nieuwe webteksten, blogs en social media content voor jouw online bedrijf. 

 

HIER KAN IK JE MEE HELPEN

Oké, even concreet. Waar kan ik jou mee helpen?
Plan een gratis strategiegesprek

SOCIAL MEDIA

Pakkende posts, zowel qua tekst als beeld. Daarmee ga jij de verbinding met jouw fans aan – want dat is het belangrijkste, toch? Wat maakt 100 volgers of 10.000 volgers eigenlijk uit? Als ze alle 100 trouwe klant van je zijn..

We gaan er samen voor zorgen dat jij een sterke online fanbase krijgt. Ik maak knetterlekkere posts, carrousels, Stories, TikToks en Instagram Reels. Jij pakt de groei.

Laten we eens kletsen over de mogelijkheden!

WEBTEKSTEN

Jouw business van het digitale papier laten spatten? Gaan we regelen. Met een krachtige homepage, een spot-on ‘over mij’-pagina en een onweerstaanbare aanbodpagina. 

Teksten die de bezoeker meteen jouw verhaal in trekt? Schrijf ik voor je. Pagina’s vol passie, liefde en drive voor jouw business? Zorg ik voor.

Laten we even bellen over de mogelijkheden!

BLOGS

Blogs voor jouw business zijn strategisch een slimme keus. Je zet jouw expertise in, je laat Google zien hoe leuk je bent (ik zorg dat de Content Score hoog ligt én dat ’t blog SEO-proof is) en je verspreid allerlei haakjes om jouw ideale klant met jou te laten kennismaken. Win-win-win.

Zet blogs consistent in en je gaat online groeien. Maak gebruik van mijn blogabonnement en ontvang elke maand versgeschreven, pakkende blogs van mijn hand. 

SCHRIJFCURSUS

Binnen 8 weken nieuwe webteksten, blogs en social media posts vol passie lanceren? Gaan we doen.

Leren hoe jij zelf fantastisch goede teksten kunt schrijven vanuit plezier, vrijheid en zelfvertrouwen? Gaan we doen.

Weten hoe jij jouw fans van volger naar klant kunt laten gaan – en ja, dat is echt leuk (en geeft meer vrijheid)? Gaan we ook doen!

WERK JE MET MIJ SAMEN?

Dan mag jij deze resultaten verwachten:
Plan een gratis strategiegesprek

zij gingen jou voor 

“De teksten zien er echt goed uit, ik ben er heel blij mee. De tone of voice spreekt mij erg aan. Echt heel nice. Ik kijk ernaar uit om weer met Daphne samen te werken.”

Mitchell van Eijk - Fotograaf

“Fijn dat Daphne zo vlot reageert. Fijn dat ze met je meedenkt. Ik ben erg blij met de teksten en met de feedback. En ik wil even zeggen dat ik het een prettige samenwerking vind.”

Iris van der Veen - Illustrator

“Ik ben oprecht tevreden over de samenwerking en de manier van Daphnes schrijven. Erg leuke en creatieve teksten.”

Manon Hollink - Mr. Yeti en Yeti Jr. Reizen

DOWNLOAD JOUW GRATIS E-BOOK

Plan een gratis strategiegesprek

ZO BEGIN JE EEN BLOG

Begin een blog! Omdat je hem wil inzetten voor je bedrijf, omdat je iets te vertellen hebt, of gewoon: omdat je het leuk vindt! Wat de rede ook is, ik help je in 32 stappen van blog-idee naar blog-website.

En als dit allemaal is opgezet, heb je een heerlijk geoliede machine die ontzettend fijn voor je werkt. En waarmee je geld kunt gaan verdienen.

Download hier de checklist zodat je hem altijd bij de hand hebt. Print hem uit, hang hem boven je bent, begin die blog en: afvinken maar!