WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Sappige socials creëren, blogs boosten of tekstschrijven? Ik kan het voor je doen. Of ik kan het je leren.

Click Here

hi, welkom!

Mijn naam is Daphne en ik ben journalist, tekstschrijver en een creatieve content creator. Practice what you preach, right?

Dan zit je op de goede plek, want dat is precies wat ik hier doe. Ik maak en bewerk foto’s, schrijf pakkende SEO-teksten en ontwerp alles wat je in dit online magazine ziet.

Met Daphne Media verbind ik jouw doelgroep aan jouw merk. Ik zorg voor stralende content die jouw volgers motiveert om in actie over te gaan. Van blog tot social media en van interview tot achtergrondartikel. Ik denk graag met je mee in de contentstrategie, in online zichtbaarheid en in waarde die je jouw lezers kunt bieden.

DOWNLOAD JOUW GRATIS E-BOOK

Plan een gratis strategiegesprek

ZO BEGIN JE EEN BLOG

Begin een blog! Omdat je hem wil inzetten voor je bedrijf, omdat je iets te vertellen hebt, of gewoon: omdat je het leuk vindt! Wat de rede ook is, ik help je in 32 stappen van blog-idee naar blog-website.

En als dit allemaal is opgezet, heb je een heerlijk geoliede machine die ontzettend fijn voor je werkt. En waarmee je geld kunt gaan verdienen.

Download hier de checklist zodat je hem altijd bij de hand hebt. Print hem uit, hang hem boven je bent, begin die blog en: afvinken maar!

HIER KAN IK JE MEE HELPEN

Plan een gratis strategiegesprek

zij gingen jou voor 

“De teksten zien er echt goed uit, ik ben er heel blij mee. De tone of voice spreekt mij erg aan. Echt heel nice. Ik kijk ernaar uit om weer met Daphne samen te werken.”

Mitchell van Eijk - Fotograaf

“Fijn dat Daphne zo vlot reageert. Fijn dat ze met je meedenkt. Ik ben erg blij met de teksten en met de feedback. En ik wil even zeggen dat ik het een prettige samenwerking vind.”

Iris van der Veen - Illustrator

“Ik ben oprecht tevreden over de samenwerking en de manier van Daphnes schrijven. Erg leuke en creatieve teksten.”

Manon Hollink - Mr. Yeti en Yeti Jr. Reizen