WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Slinger even een partij stralende en creatieve content op je beeldscherm. Komt ‘ie:

Click Here

joehoe, leuk dat je
er bent!

Mijn naam is Daphne en ik ben journalist en een waanzinnig creatieve content creator. Ik help jou met jouw teksten, met jouw contentstrategie en met jouw social media aanpak. 

Hoe? Via een workshop, de Content Kickstart of een 1-op-1 traject waarbij we jouw doelen gaan realiseren.

Liever jouw (social media) content uitbesteden? Dan heb je hier de juiste chick te pakken. Ik denk met jou mee in doelen en strategieën en zorg dat er stralende content op jouw kanalen verschijnt. 

 

HIER KAN IK JE MEE HELPEN

Oké, even concreet. Waar kan ik jou mee helpen?
Plan een gratis strategiegesprek
WORKSHOP

Zin om met één bepaald thema aan de slag te gaan? Gaan we doen! In één middag bespreken we én maken we jouw gewenste content. Dat doen we online, met een groepje gelijkgestemden.

Op dit moment geef ik workshops over: reisverhalen schrijven, social media en tekstschrijven.

CONTENT KICKSTART

Dieper op jouw content ingaan? Gaan we doen. Denk aan: hoe schrijf je een blog, een nieuwsbrief, een reisverhaal? Hoe bepaal je jouw doelgroep, hoe maak je een contentstrategie, hoe maak je een content planning? Pakken we samen bij de lurven. Zodat jij nooit meer in de contentstress zit.

Je kunt hem op je eigen tempo volgen, of voor de VIP-versie gaan: dan krijg je mijn persoonlijke begeleiding erbij.

1-OP-1 TRAJECT

Dit is voor jou als jij een specifieke wens hebt. Je wil een ijzersterke contentstrategie. Stralende content. Groeien op Instagram. You name it. 

Samen pakken we jouw wens aan, en zorgen dat deze werkelijkheid wordt. Jouw wens. Jouw tijd. Jouw feestje.

CONTENT UITBESTEDEN

Wil je jouw (social media) content liever uitbesteden? Met andere woorden: je bent ’t hullemoal zát? Dan ben ik er voor je!

Denk aan: nieuwsbrieven, blogs, social media kanalen. Ik regel het voor je. Gaan we maandelijks even zitten om de contentstrategie én de -planning door te nemen, en dan zorg ik dat er stralende en creatieve content online komt. 

zij gingen jou voor 

“De teksten zien er echt goed uit, ik ben er heel blij mee. De tone of voice spreekt mij erg aan. Echt heel nice. Ik kijk ernaar uit om weer met Daphne samen te werken.”

Mitchell van Eijk - Fotograaf

“Fijn dat Daphne zo vlot reageert. Fijn dat ze met je meedenkt. Ik ben erg blij met de teksten en met de feedback. En ik wil even zeggen dat ik het een prettige samenwerking vind.”

Iris van der Veen - Illustrator

“Ik ben oprecht tevreden over de samenwerking en de manier van Daphnes schrijven. Erg leuke en creatieve teksten.”

Manon Hollink - Mr. Yeti en Yeti Jr. Reizen

DOWNLOAD JOUW GRATIS E-BOOK

Plan een gratis strategiegesprek

ZO BEGIN JE EEN BLOG

Begin een blog! Omdat je hem wil inzetten voor je bedrijf, omdat je iets te vertellen hebt, of gewoon: omdat je het leuk vindt! Wat de rede ook is, ik help je in 32 stappen van blog-idee naar blog-website.

En als dit allemaal is opgezet, heb je een heerlijk geoliede machine die ontzettend fijn voor je werkt. En waarmee je geld kunt gaan verdienen.

Download hier de checklist zodat je hem altijd bij de hand hebt. Print hem uit, hang hem boven je bent, begin die blog en: afvinken maar!