Over Avonturista

NEEM CONTACT MET ME OP


Het gezicht achter
Avonturista

Avonturista is het idee van Daphne van Kessel (30). Na haar studie Journalistiek in Tilburg wil ze niets liever dan bladenmaken, de wereld rondreizen en succesvolle stukken schrijven. In de journalistieke branche is het vechten om een plekje. Daphne besluit om haar eigen droom achterna te gaan: reizen en daar dan over schrijven. 

Daarom start Daphne haar eigen online magazine (2017) waarmee ze anderen wil te inspireren – om ook gewoon te gáán. En om het allemaal een beetje spannend te houden, woont en werkt ze elk half jaar ergens anders. Daphne woonde al in Turkije, Ibiza, Kroatië en Tenerife en vertoeft op dit moment ergens in Zuidoost-Azië.

Hi, ik ben
Daphne

Reisjournalist, reisleider en girlboss van reismagazine Avonturista.nl Daarnaast heb ik de Avonturistacademie (2019) opgezet, omdat ik er mijn missie van heb gemaakt om jou op reis te helpen – met anything. Oké, 5 feitjes over mij:

#1 Maakte vroeger tijdschriftjes met de hand – en later op de computer in Word


#2 
Ik ben gigantisch fan van fotografie, kleuren en eindeloze series bingwatchen met comfy dekens en comfy food – yes please


#3 
Ik ben hartstikke allergisch voor echt van álles. Ik heb een waslijst aan voedselallergieën, wat op reis gaan alleen maar uitdagender maakt


#4 
Ik heb een serieuze rode-saus-verslaving. Geef me alsjeblieft emmers vol met curry, ketchup en sweet chilli saus. Meeeeerrr!


#5 
Ik ben echt een mega-uitzoek-nerd. Álles is mogelijk in mijn hoofd, en zoek net zo lang naar manieren totdat het inderdaad mogelijk is.

 

 


Get in
contact

Daphne van Kessel

www.avonturista.nl

Telefoon

+31 (0)6 44 081 849

Social Media

Ontdek meer sappige reisverhalen en inspirerende bestemmingen, met maandelijks het magazine in je mailbox!

* indicates required


KEN JIJ DE AVONTURISTACADEMIE AL?

Avonturista presenteert: de Avonturista Academie. Stap in de wereld van cursussen en online programma’s en investeer in zelfontwikkeling. Leer reizen plannen, omgaan met noodsituaties of leer reisverhalen schrijven. Reisleider en journalist Daphne geeft de cursussen en voorziet jou de hele reisroute van feedback en tips.
VERTEL ME MEER!

Recente reizen

CHINA | Pingyao: een tijdreis naar het oude China

facebookinstagrampinterestTerug naar het oude China Pingyao is een dróóm van een stad. Denk aan: roodgekleurde lampionnetjes die je in elk straatje tegemoet twinkelen. Aan rijkversierde huisjes vol gekleurde draken- en bloemenpatronen. Aan rokende barbecues die de...

KROATIË | Ontdek Trogir: de parel van Dalmatië

  Ontdek de Kroaatse parel Knusse straatjes, gesticht door de Grieken. Versierd met Middeleeuwse stenen, verrijkt met Venetiaanse Palazzo’s. Het is tijdreizen, daar in Trogir. En dat doe je goed, want deze parel is het best bewaarde openluchtmuseum van Europa en...

Landen

Cities

Continenten

artikelen