Over Avonturista

NEEM CONTACT MET ME OP


Het gezicht achter
Avonturista

Avonturista is het idee van Daphne van Kessel (30). Na haar studie Journalistiek in Tilburg wil ze niets liever dan bladenmaken, de wereld rondreizen en succesvolle stukken schrijven. In de journalistieke branche is het vechten om een plekje. Daphne besluit om haar eigen droom achterna te gaan: reizen en daar dan over schrijven. 

Daarom start Daphne haar eigen online magazine (2017) waarmee ze anderen wil te inspireren – om ook gewoon te gáán. En om het allemaal een beetje spannend te houden, woont en werkt ze elk half jaar ergens anders. Daphne woonde al in Turkije, Ibiza, Kroatië en Tenerife en vertoeft op dit moment ergens in Zuidoost-Azië.

Hi, ik ben
Daphne

Reisjournalist, reisleider en girlboss van reismagazine Avonturista.nl Daarnaast heb ik de Avonturistacademie (2019) opgezet, omdat ik er mijn missie van heb gemaakt om jou op reis te helpen – met anything. Oké, 5 feitjes over mij:

#1 Maakte vroeger tijdschriftjes met de hand – en later op de computer in Word


#2 
Ik ben gigantisch fan van fotografie, kleuren en eindeloze series bingwatchen met comfy dekens en comfy food – yes please


#3 
Ik ben hartstikke allergisch voor echt van álles. Ik heb een waslijst aan voedselallergieën, wat op reis gaan alleen maar uitdagender maakt


#4 
Ik heb een serieuze rode-saus-verslaving. Geef me alsjeblieft emmers vol met curry, ketchup en sweet chilli saus. Meeeeerrr!


#5 
Ik ben echt een mega-uitzoek-nerd. Álles is mogelijk in mijn hoofd, en zoek net zo lang naar manieren totdat het inderdaad mogelijk is.

 

 


Get in
contact

Daphne van Kessel

www.avonturista.nl

Telefoon

+31 (0)6 44 081 849

Social Media

Ontdek meer sappige reisverhalen en inspirerende bestemmingen, met maandelijks het magazine in je mailbox!

* indicates required


KEN JIJ DE AVONTURISTACADEMIE AL?

Avonturista presenteert: de Avonturista Academie. Stap in de wereld van cursussen en online programma’s en investeer in zelfontwikkeling. Leer reizen plannen, omgaan met noodsituaties of leer reisverhalen schrijven. Reisleider en journalist Daphne geeft de cursussen en voorziet jou de hele reisroute van feedback en tips.
VERTEL ME MEER!

Recente reizen

KRETA | Ontdek de mooiste stranden van Griekenland

facebookinstagrampinterestKreta kreta De Griekse eilanden zijn weer geopend vanaf 1 juli! Feest! Tijd om die beentjes richting de Griekse eilanden te begeven. First stop: Kreta. Maak je klaar voor oogstrelend mooie stranden, lieflijke dorpjes en knusse taverna’s vol...

CORONA STORIES #3 | Thailand in noodtoestand

facebookinstagrampinterest De horror in  Thailand Leven met een avondklok, verplicht mondkapjes op áls je naar buiten gaat en gearresteerd worden als je je in een groepje bevindt. Geen grap - hier in Thailand zwaait de politie met de scepter. Hostels binnenvallen om...

Landen

Cities

Continenten

artikelen