Over Avonturista

NEEM CONTACT MET ME OP


Het gezicht achter
Avonturista

Avonturista is het idee van Daphne van Kessel (31). Na haar studie Journalistiek in Tilburg wil ze niets liever dan bladenmaken, de wereld rondreizen en stralende stukken schrijven. In de journalistieke branche is het vechten om een plekje. Daphne besluit om haar droom achterna te gaan: reizen en daar dan over schrijven. 

De vrijheid achterna
Daarom start Daphne haar eigen online magazine (2017) waarmee ze anderen wil inspireren – om ook gewoon te gáán. Die vrijheid achterna te reizen. En dus werkte Daphne vanuit: Thailand, Indonesië, Singapore, Maleisië, Filipijnen, Turkije, Kroatië, Ibiza en Tenerife.

Met haar mediabureau Daphne Media & Reizen helpt ze jou aan stralende, creatieve en unieke content.

Hi, ik ben
Daphne

Reisjournalist, reisleider en founder van reismagazine Avonturista.nl Daarnaast heb ik mijn mediabureau Daphne Media & Reizen (2019) opgezet. Hiermee help ik jou aan stralende, creatieve en unieke content. Maak ik voor je. Of ik help het je maken. Oké, 5 feitjes over mij:

#1 Maakte vroeger tijdschriftjes met de hand – en later op de computer in Word


#2 
Ik ben gigantisch fan van fotografie, kleuren en eindeloze series bingwatchen met comfy dekens en comfy food – yes please


#3 
Ik ben hartstikke allergisch voor echt van álles. Ik heb een waslijst aan voedselallergieën, wat op reis gaan alleen maar uitdagender maakt


#4 
Ik heb een serieuze rode-saus-verslaving. Geef me alsjeblieft emmers vol met curry, ketchup en sweet chilli saus. Meeeeerrr!


#5 
Ik ben echt een mega-uitzoek-nerd. Álles is mogelijk in mijn hoofd, en zoek net zo lang naar manieren totdat het mogelijk is.

 

 


Get in
contact

Daphne van Kessel

www.avonturista.nl

Telefoon

+31 (0)6 44 081 849

Social Media

Ontdek meer sappige reisverhalen en inspirerende bestemmingen, met maandelijks het magazine in je mailbox!

* indicates required


KEN JIJ DE AVONTURISTACADEMIE AL?

Avonturista presenteert: de Avonturista Academie. Stap in de wereld van cursussen en online programma’s en investeer in zelfontwikkeling. Leer reizen plannen, omgaan met noodsituaties of leer reisverhalen schrijven. Reisleider en journalist Daphne geeft de cursussen en voorziet jou de hele reisroute van feedback en tips.
VERTEL ME MEER!

Recente reizen

Cinque Terre: ontdek de parel van Italië

Vijf kleurrijke dorpjes, gebouwd op de weelderige rotsen van Ligurië: Cinque Terre. Slinger en slenter door de knusse straatjes van Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso, laat je verleiden door Italiaanse schoonheid en maak je klaar voor een flink partij schattigheid op je netvlies.

LIFESTYLE | Zo kom jij lekker warm de winter door

Koukleumen hoéft er dit jaar niet bij te zijn. Klappertandend door het leven ook niet. Met de nieuwe wintersportcollectie van Protest zit jij er deze winter warmpjes bij. De collectie is ook nog eens een partij smáákvol – denk aan: velvet, panterprint en roze. Avonturista test het voor je uit.

TENERIFE | 5x oogstrelend mooie stranden

Tenerife is ruig, rumoerig en razend populair. Maar ze is ook rustgevend. Al moet je daar wel de juiste plekjes voor kennen. Met deze 5 oogstrelend mooie strandjes heb je voor elke strandliefhebber wat wils: avontuurlijk, ontspannend, adembenemend, knus of typisch Tenerife: het..

Landen

Cities

Continenten

artikelen