Over Avonturista

Avonturista is een online magazine voor enthousiastelingen die van reizen houden en die alle avonturen bij de lurven pakken. Op Avonturista.nl deelt Daphne inspirerende verhalen uit de reiswereld: van bestemming tot reisleider tot piloot en álles daartussen.

 

Over Daphne van Kessel | Het gezicht achter Avonturista

Avonturista is het idee van Daphne van Kessel (28). Na haar studie Journalistiek wil ze niets liever dan bladenmaken, de wereld rondreizen en succesvolle stukken schrijven. In de journalistieke branche is het vechten om een plekje. Daphne besluit om haar eigen droom achterna te gaan: reizen en daar dan over schrijven. Wil je weten hoe dat gaat? Lees hier hoe Daphne de sprong in het diepe waagde.
Daarnaast start Daphne haar eigen online magazine op (2017) waarin ze al haar reisavonturen deelt – waar dan ook ter wereld. En om het allemaal een beetje spannend te houden, woont en werkt ze elk half jaar ergens anders. Daphne woonde al in Turkije, Ibiza en Kroatië en vertoeft op dit moment op Tenerife.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Daphne of wil je haar graag een vraag stellen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@avonturista.nl , vul hier het contactformulier in of bezoek haar hieronder op Social Media. 

 

.          .                Avonturista Daphne         Daphne van Kessel Avonturista

 

  * * *

VOLG AVONTURISTA VIA
INSTAGRAM Avonturista Instagram  FACEBOOK Avonturista Facebook  PINTEREST Avonturista Pinterest