Hi! Ik ben Daphne

Schrijver, wereldreiziger en alleen-op-reis-coach
Ik wil alleen op reis

Het gezicht achter Avonturista

Avonturista is het idee van Daphne van Kessel (30). Na haar studie Journalistiek wil ze niets liever dan bladenmaken, de wereld rondreizen en succesvolle stukken schrijven. In de journalistieke branche is het vechten om een plekje. Daphne besluit om haar eigen droom achterna te gaan: reizen en daar dan over schrijven. 

Daarnaast start Daphne haar eigen online magazine (2017) waarin ze al haar reisavonturen deelt – waar dan ook ter wereld. En om het allemaal een beetje spannend te houden, woont en werkt ze elk half jaar ergens anders. Daphne woonde al in Turkije, Ibiza, Kroatië en Tenerife en vertoeft op dit moment ergens in Azië.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Daphne of wil je haar graag een vraag stellen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@avonturista.nl of bezoek haar op social media. 

Landen

Cities

Continenten

artikelen

Recente reizen

KROATIË | Ontdek Trogir: de parel van Dalmatië

Knusse straatjes, gesticht door de Grieken. Versierd met Middeleeuwse stenen, verrijkt met Venetiaanse Palazzo’s. Het is tijdreizen, daar in Trogir. En dat doe je goed, want deze parel is het best bewaarde openluchtmuseum van Europa en staat in zijn gehéél op de...

IBIZA | Op zoek naar hét allesbelovende Ibiza-gevoel

“Ohh, Ibiza is écht fan-tás-tisch!!”, werd meermaals mijn kant uitgekreet wanneer ik vertelde dat ik ga wonen en werken op dit beloofde eiland. Het zou de hemel zijn. Een plek van vrijheid. Van zaligheid. Van absolute acceptatie. Alles kan en mag op Ibiza, niets is te...