SAMENWERKen

Avonturista schrijft graag over de reiswereld. Heb jij een niet-te-missen reis, product of verhaal? Neem contact met me op! Wil jij graag op een andere manier samenwerken met Avonturista? Of heb je gewoon een vraag? Leuk! Stuur me een mail of bel me.

Daphne van Kessel

www.avonturista.nl

Telefoon

+31 (0)6 44 081 849

Social Media

GEZIEN IN: 

REIZEN

__

Als reisleider weet Daphne (1989) precies waar de reiziger naar opzoek is. Verborgen parels, de-nog-niet-zo-vaak-gebaande paden, ruige routes en unieke belevenissen.

Vier jaar lang woonde en werkte ze in het buitenland, van Tenerife tot Kroatië en van Turkije tot China. Daarnaast trok ze in haar eentje door Thailand, Maleisië, Singapore en Indonesië. En kriskraste ze van Portugal naar Griekenland.

Tours maken, organiseren of leiden is wat ze graag doet. Ben je opzoek naar een reisleider, een unieke (rond)reis of heb je een (reis)vraag? Voel je vrij om contact op te nemen met Daphne.

SCHRIJVEN

__

Daphne studeerde in 2016 af als journalist aan de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Met haar oog gericht op magazines, schreef ze een tijd voor Grazia en versloeg ze het lokale nieuws in Eindhoven, bij Studio040.

Daphne wilde altijd al schrijven over reizen, op reis gáán en over nieuwe dingen ontdekken. En dus besloot ze dat eerst zelf te doen. En er daarna over te schrijven op Avonturista.nl (2017).

In 2019 startte ze haar bedrijf Avonturista | Daphne Media & Reizen en verzorgt ze teksten voor verschillende bedrijven & media. Opzoek naar een tekstschrijver? Neem contact op met Daphne!

KEN JIJ DE AVONTURISTACADEMIE AL?

Avonturista presenteert: de Avonturista Academie. Stap in de wereld van cursussen en online programma’s en investeer in zelfontwikkeling. Leer reizen plannen, omgaan met noodsituaties of leer reisverhalen schrijven. Reisleider en journalist Daphne geeft de cursussen en voorziet jou de hele reisroute van feedback en tips.
VERTEL ME MEER!