SAMENWERKen

Avonturista schrijft graag over de reiswereld. Heb jij een niet-te-missen reis, product of verhaal? Neem dan contact met me op!
Of wil jij graag op een andere manier samenwerken met Avonturista? Leuk! Stuur me een mail of bel me.

Daphne van Kessel

www.avonturista.nl

Telefoon

+31 (0)6 44 081 849

Email

info@avonturista.nl

Social Media

REIZEN

__

Als reisleider weet Daphne (1989) precies waar de reiziger naar opzoek is. Verborgen parels, de-nog-niet-zo-vaak-gebaande paden, ruige routes en unieke belevenissen.

Vier jaar lang woonde en werkte ze in het buitenland, van Tenerife tot Kroatië en van Turkije tot China. Daarnaast trok ze in haar eentje door Thailand, Maleisië, Singapore en Indonesië. En kriskraste ze van Portugal naar Griekenland.

Tours maken, organiseren of leiden is wat ze graag doet. Ben je opzoek naar een reisleider, een unieke (rond)reis of heb je een (reis)vraag? Voel je vrij om contact op te nemen met Daphne.

SCHRIJVEN

__

Daphne studeerde in 2016 af als journalist aan de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Met haar oog gericht op magazines, schreef ze een tijd voor Grazia en versloeg ze het lokale nieuws in Eindhoven, bij Studio040.

Daphne wilde altijd al schrijven over reizen, op reis gáán en over nieuwe dingen ontdekken. En dus besloot ze dat eerst zelf te doen. En er daarna over te schrijven op Avonturista.nl (2017).

In 2019 startte ze haar bedrijf Avonturista | Daphne Media & Reizen en verzorgt ze teksten voor verschillende bedrijven & media. Opzoek naar een tekstschrijver? Neem contact op met Daphne!

Stuur me een bericht

Wil jij alleen op reis? Maar weet je niet hoe? Meld je nu aan voor mijn online programma en reis zelfverzekerd de wereld over!

Avonturista