CURSUS TEKSTSCHRIJVEN LIKE A BOSS

Creëer content met plezier en vrijheid en onderscheid je binnen jouw branche

Nieuwe passievolle webteksten, blogs en social media posts waarmee jij je onderscheidt? Gaan we maken. We geven jouw online business de content make-over die ze verdient. Ben jij klaar om content te creëren vanuit plezier, vrijheid en zelfvertrouwen – waarmee jij je onderscheidt?

Ben jij klaar met aanmodderen en wil je nu wel eens krachtige, passende en spot-on teksten voor jouw mooie bedrijf?

Click Here

NO MORE AANMODDERING,
WANT JIJ GAAT:

Leren hoe jij zelf fantastisch goede teksten kunt schrijven vanuit plezier, vrijheid en zelfvertrouwen;

✓ Binnen 8 weken nieuwe webteksten, blogs en social media posts vol passie lanceren;

Weten hoe jij jouw fans van volger naar klant kunt laten gaan – en ja, dat is echt leuk (en geeft meer vrijheid).

Niet meer maar ‘wat doen’ – maar echt met een stappenplan aan de slag;

Niet meer inspiratieloos met je handen in het haar – maar helemaal geïnspireerd aan de tik;

Niet meer twijfelen of je wel ‘professioneel overkomt’ en of je wel ‘een expert bent’ – maar met plezier klanten aantrekken.

DAPHNE

Journalist | Tekstschrijver | Schrijfcoach

Mijn naam is Daphne (32) en ik geloof dat jij – in jouw branche, in jouw werk – met plezier en vrijheid een rijker leven hebt. Qua levensgeluk, rust en klanten. 

Als afgestudeerd journalist dacht ik ‘er helemaal te zijn’. Het salaris. Het huis. De auto. Maar waar bleef het geluk? Ik moest vast harder werken. Dan komt het wel. Laat ik je nu vertellen: zo werkt het niet. Ik zat vast in deze overtuiging en luisterde niet goed naar wat ik graag wilde: plezier en vrijheid.

Tot vijf jaar geleden. Toen ging bij mij het roer om. Ik wilde meer vrijheid en meer plezier in mijn werk en in mijn leven. Om gelukkig(er) te kunnen zijn, om te doen wat ik belangrijk vind en om te kunnen leven op mijn voorwaarden.

Ik besloot te vertrekken. Naar het buitenland. Als reisleider. Helemaal enthousiast, want: ik mocht verhalen vertellen over reizen! Ik dacht dat ‘even één seizoen te doen’. Vier jaar en vijf landen later wilde ik verder: ik wilde alle mooie levenslessen over geluk en vrijheid delen.

Waarom dan in de online wereld als tekstschrijver, en niet als reisleider? Allereerst: is dat echt zo anders? Het gaat allebei om verhalen vertellen. Daarnaast: omdat werken in de online wereld je nóg meer vrijheid biedt (vertel ik je meer over in de cursus). En persoonlijk? Omdat ik een thuisbasis miste. Reizen is fantastisch, maar is dat het ook als je geen thuisbasis hebt om naar terug te keren?

Dankzij mijn online schrijfbusiness heb ik de vrijheid om te kiezen. En daar wil ik jou ook bij helpen. Kies voor jezelf en draag jouw mooie boodschap met trots uit. Laat jezelf zien!

Laten we samen passievolle webteksten creëren. Inspirerende content. Want hoe fijn is het als jij – en de lezer! – gewoon lekker door een tekst heen vliegt. En dat je daarmee connectie maakt. Dat je volgers van fans naar trouwe klanten laat gaan. Ik ben helemaal enthousiast. Let’s do it!

Proost op jouw nieuwe content. Op dat je het met plezier en vrijheid mag maken!

Als je blijft doen wat je altijd deed,
blijf je krijgen wat je altijd kreeg.

– Albert Einstein

Click Here

DIT GAAN WE DOEN:

✓ Binnen 8 weken nieuwe webteksten, blogs en social media posts vol passie lanceren;

Leren hoe jij zelf fantastisch goede teksten kunt schrijven vanuit plezier, vrijheid en zelfvertrouwen;

Weten hoe jij jouw fans van volger naar klant kunt laten gaan – en ja, dat is echt leuk (en geeft meer vrijheid).

Niet meer maar ‘wat doen’ – maar echt met een stappenplan aan de slag;

Niet meer inspiratieloos met je handen in het haar – maar helemaal geïnspireerd aan de tik;

Niet meer twijfelen of je wel ‘professioneel overkomt’ en of je wel ‘een expert bent’ – maar met plezier klanten aantrekken.

ZO GAAN WE DAT DOEN:

Dit awesome programma opent haar deuren weer snel – bijna, bijna! Jij krijgt dan direct toegang tot de online leeromgeving.

Daar vind je:

✓ 4 modules;
✓ 10+ video’s;
✓ 10+ transcripten;
✓ 10+ opdrachten;
✓ 1 werkboek.

Je kunt de video’s zo vaak terugkijken als jij wil. Je houdt 1 jaar toegang tot de leeromgeving. Why? Omdat ik je hiermee een schop onder je kont geef om écht die stap te zetten naar spot-on content, plezier en vrijheid. Niet meer uitstellen, maar doen.    

DIT ZIJN DE MODULES:

1) KENNIS IS MACHT

We kicken off met een berg plezier! Want content maken vanuit plezier en vrijheid, hoe doe je dat? We gaan lekkere teksten schrijven, jouw creativiteit aanboren en out of the box denken. Daarnaast: ik vertel je alles wat jij moet weten over hoe jij krachtige, spot-on teksten schrijft.

 Ik deel mijn schrijfkennis met je, waar jij je voordeel mee gaat doen;
✓ Inclusief: toepasbaar stappenplan.

2) NIEUWE WEBSITE, NEW YOU

Tijd om aan jouw website te sleutelen – whoohoo!  We gaan jouw homepage superkrachtig neerzetten, een spot-on ‘over jou’-pagina schrijven en een onweerstaanbare salespage maken. Je krijgt dus niet alleen een nieuwe website, je gaat het ook zelf leren!

✓ Het geheim van een sterke tekst? Daar gaan we hier mee aan de slag;
✓ Inclusief voor de VIPS: mijn live feedback!

3) BLOG EXPERT INCOMIIING

Hoe jij jezelf als expert neerzet? En hoe jij online lekker vindbaar bent? Daar gaan we in deze module mee aan de slag! Je leert hoe je knettergoeie blogs schrijft, en waarom blogs jou gaan helpen met de groei van jouw mooie online business.

✓ Ik geef je mijn plan, waarmee jij easy knetter goeie blogs schrijft;
✓ Inclusief voor de VIPS: mijn live feedback!

 

4) JOUW INSTAGRAM ON FLEEK

Geen idee wat je nu weer moet posten? Stop met posten om het posten. We gaan strategisch content maken vanuit plezier en vrijheid, waarmee jij jouw ideale klant aantrekt. We pakken jouw bio aan. We zorgen dat jouw Instagram feed uitstraalt waar jij en jouw bedrijf voor staan.

✓ Ik deel mijn methode over strategisch content maken vanuit plezier en vrijheid;
✓ Inclusief voor de VIPS: live co-working dag!

 

KORTOM: BINNEN 8 WEKEN HEB JIJ EEN NIEUWE ONLINE BASIS.

NA DE CURSUS WEET JIJ:

✓ ..hoe jij jouw websiteteksten spot-on houdt en blijft houden;

✓ ..hoe jij een krachtige salespage schrijft voor jouw (nieuwe) product/dienst;

✓ ..hoe jij expert blogs schrijft waarmee jij online lekker vindbaar bent;

✓ ..hoe jij vanuit plezier en zelfvertrouwen strategisch content voor jouw social media maakt;

✓ ..met welk stappenplan jij easy peasy aan de schrijf gaat;

✓ ..hoe jij vanuit plezier en vrijheid superkrachtige teksten schrijft;

✓ ..hoe jij jouw fans met plezier van volger naar klant laat gaan;

✓ ..hoe jij die sterke basis van jouw online business met plezier neerzet – en zo blijft neerzetten.

VIP DEELNEMER LIKE A BOSS

Wil jij sámen aan de slag met jouw webteksten, blogs en social media? Feedback van mij ontvangen? Met mij kunnen sparren? Real life contact? Word een VIP. Dan doen we het samen. Ben ik jouw coach, jouw cheerleader! 

Als VIP-deelnemer krijg jij:

Een keer per week een persoonlijke coach call, waarin we bespreken waar jij tegenaan loopt en ik persoonlijke feedback geef op jouw gemaakte content; 


Een keer per week een inspirerende groepscall met de andere VIPS (maximaal 10 VIPS) waarin je al jouw vragen mag stellen;


Een LIVE co-working dag, waarin we samen content gaan maken (en jij dus ook de andere VIPS ontmoet, hoe leuk!!);


Toegang tot de online leeromgeving met alle video’s, werkboeken en opdrachten.

ZO WERKT HET ALS VIP-DEELNEMER:

 We starten als VIP-groep met de cursus Tekstschrijven like a Boss. Je ontvangt dan direct toegang tot de online leeromgeving en kicken die maandag off met een inspirerende groepscall;

➵ De video’s kijk je in jouw eigen tijd. Elke twee weken behandelen we één module. Dat betekent dat jij binnen 8 weken nieuwe webteksten, blogs en social media posts lanceert;

 Elke week heb je één call: de ene week een groepscall, de andere week een persoonlijke coach call;

➵ Je hebt één live co-working dag met alle andere VIPS, in de zesde week van de cursus
(locatie kiezen we tijdens de cursus);

➵ Na 8 weken sluiten we de cursus af met een borrel, en houdt jij nog één jaar toegang tot de online leeromgeving.

THAT’S WHAT SHE SAID

Deze toppers gingen jou voor in de Tekstschrijven like a Boss workshop:  

“Ik zou deze workshop 100% JA aanbevelen. Daphne is een echte professional op gebied van tekstschrijven en legt je op een laagdrempelige, interactieve en leerzame manier alle ins en outs op schrijf-gebied uit. Zelf schrijf ik al een tijdje, maar nooit heb ik het op deze manier geleerd en hier heb ik heel veel van geleerd. Daphne is duidelijk in haar communicatie, ze weet álles over teksten schrijven, ze is erg toegankelijk in haar omgang en haar enthousiasme tijdens de workshop werkt aanstekelijk. + de feedback die ze geeft is eerlijk en altijd opbouwend. Feedback waar je echt iets aan hebt!

Jessie Oosterbosch

Brunchchick

“​Daphne heeft duidelijk verstand van zaken. Door enkele kleine ingrepen weet zij een verhaal
aantrekkelijker te maken. Daarnaast vertelt ze enthousiast en gestructureerd over de verschillende manieren waarop je je eigen (reis)verhaal kunt schrijven.”

Elsbeth de Jager

Vertaal- en Tekstbureau De Jager

De workshop is me super goed bevallen. Ik wilde graag van een expert leren hoe je journalistiek gezien een goede tekst schrijft. Hoe bouw je het verhaal op, wat zijn ’trucjes’ om lezers het verhaal in te slepen, en welke soorten (reis)verhalen zijn er. Ik vond het erg prettig dat er meerdere korte oefeningen waren, waar we direct feedback en tips op kregen van Daphne. Op die manier heb je er meteen heel veel aan. Fijn dat we met een klein groepje waren, zodat we veel persoonlijke aandacht kregen tijdens de workshop. Verder was het erg leerzaam om ook van de andere deelnemers te leren. Het heeft me verschillende inzichten gegeven. Daphne neemt ruim de tijd om die vragen achteraf nog via de chat of app te beantwoorden. Top!”

Marianne van der Kooi

Tropicswriter

WAT DE F.A.Q.?!

Ik ben geen schrijver, kan ik dan ook meedoen?

Jazékers! Wil jij leren om knetterlekkere teksten te schrijven? Dan zit je hier goed. Wil jij jouw (web)teksten verbeteren? Jouw homepage, ‘over mij’-pagina, jouw blogs, social posts, e-mails of productbeschrijvingen? Gaan we mee aan de slag! Maak je geen zorgen over grammatica, spelling en interpunctie. Ik richt me op hoe jij dingen kunt verwoorden, zodat jouw ideale klant naar jou toekomt. Hoe jouw tekst lekker loopt. En wat jij kunt doen om ‘m aantrekkelijker te maken. Geen schrijfervaring voor nodig, dus!

Hoe lang duurt de cursus Tekstschrijven like a Boss?

De cursus Tekstschrijven like a Boss is volledig op eigen tempo te volgen. Als je alle video’s en opdrachten in één keer bekijkt en maakt, dan ben je daar zo’n 8 uur mee bezig. Kies jij voor VIP? Dan gaan we samen in 8 weken jouw online basis opnieuw neerzetten.

Is de cursus ook voor bloggers?

De cursus is voor jou als jij je wil ontwikkelen in krachtige, spot-on teksten schrijven. Wil jij next level blogs op jouw website? Gaan we regelen. Een nieuwe, passende homepage? Een sterke ‘over jou’-beschrijving? Gaan we doen.

Wat kost de cursus Tekstschrijven like a Boss?

De lanceringsprijs vind je binnenkort in jouw mailbox. Zet jezelf op de wachtlijst op van dit unieke aanbod te profiteren. 

Waar vindt de cursus plaats?

Online! Via mijn website en jouw inloggegevens kom je in de online leeromgeving. Daar vind je alle modules, video’s, werkboeken en e-books. Je kunt de cursus dus lekker vanaf de keukentafel/bank/bed volgen. Kies je voor VIP? Dan krijg je er één live co-working dag bij. Dan gaan we gezellig samen met de VIPS op een te gekke locatie aan de slag!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt één jaar toegang tot de cursus Tekstschrijven like a Boss. Waarom? Omdat ik het jou gun dat je hier meteen mee aan de slag gaat! Het gaat je zoveel meer plezier en vrijheid brengen. Wil je langer toegang dan één jaar? Dat kan. Voor €20,- per maand kun je de toegang verlengen.

MELD JE AAN VOOR DE CURSUS TEKSTSCHRIJVEN LIKE A BOSS

De deuren van de cursus Tekstschrijven like a Boss gaan binnenkort open.. Wil jij als eerste bericht in je mailbox ontvangen met daarin een exclusief aanbod? Zet jezelf op de wachtlijst! Ik mail dit aanbod echt alleen naar de mensen die op de wachtlijst staan. Go, go, go!!