ETEN AFHALEN & BEZORGEN

 Eten afhalen en bezorgen in Eindhoven: steun de plaatselijke horeca vanaf jouw bank! Kaarsjes aan, voetjes omhoog en bestellen maar. Met dit handige overzicht van Avonturista.nl haal je de Eindhovense restaurant beleving naar binnen én kun je lekker coronaproof uit eten in je eigen huis.

Eten afhalen en bezorgen in Eindhoven kun je bij (in willekeurige volgorde):

SAFFRAAN RESTAURANT

perzisch

Bestel je bij Saffraan, dan bestel je een reis door het oude Perzië. Denk aan exotische kleuren en papilstrelende specerijen.

✓ Bezorgen
Een proeverij met zeven verschillende gerechten bestel je vanaf €39,- Dan zijn de bezorgkosten ook nog eens gratis (onder de €35,- betaal je €1,95 bezorgkosten). Het minimale bestelbedrag is €15,- en bezorgen doen ze dagelijks tussen 17.00 en 21.30 uur.

✓ Afhalen
Dat kan aan de Tongelresestraat 321 in Eindhoven, dagelijks van 17.00 tot 21.30 uur. En werp dan alsjeblieft even een blik in het restaurant, waar in het Perzisch op de muur prijkt: ‘Geen woorden zijn mooier dan de liefde’.

SRI GANESH

indiaas

Indiase Dal, Masala of Naan – alleen bij de wóórden loopt het water al gigantisch hard je mond in. Ze bereiden uitsluitend traditionele Indiase vegetarische gerechten met verse groenten en kruiden.

Een Indiase curry bestel je vanaf €8,50, de uien pakora (aanrader!) vanaf €5,50 en een rijstgerecht vanaf €6,50.

Bezorgen
Bezorgen doen ze via Deliveroo of Thuisbezorgd, niet vanuit het restaurant zelf.

✓ Afhalen
Wil je dat al je support naar Sri Ganesh zelf gaat? Dan kun je je bestelling afhalen aan de Kruisstraat 92A in Eindhoven, van dinsdag tot en met zondag van 15.00 tot 23.00 uur. 

DE FRIETBAR

verse friet

Zin in frietjes? Bij De Frietbar zijn de aardappelen met liefde geteeld! De loaded fries chili style bestel je vanaf €4,50, verse broodjes met kip vanaf €6,95 en (vega) snacks vanaf €1,95. Lekker als avondeten – én als lunch!

Bezorgen
Bezorgen doen ze via Deliveroo of Thuisbezorgd, niet vanuit het restaurant zelf.

✓ Afhalen
Wil je dat al je support naar De Frietbar zelf gaat? Dan kun je je bestelling afhalen aan de Keizersgracht 26 in Eindhoven. Ze bakken voor je op maandag t/m woensdag van 11.00 tot 21.00 uur en op donderdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur.

TAPASBAR QUE PASA

spaans

Gék op al die verschillende hapjes in verschillende bakjes. En dat je daar zo lekker ellenlang over mag doen. Brengt je terug naar Spanje. Eten afhalen en bezorgen in Eindhoven kan bij Que Pasa!

Tip: Bestel nr. 25 Champinones al Ajillo €4,20, nr. 26 Verduras a la sarten €6,05 en nr. 30 Gambas al Ajillo €8,15. Avonturista’s favorieten!

Bezorgen
Bezorgen doen ze alleen in Eindhoven, en kan vanaf €50,-

✓ Afhalen
Afhalen kan ook, gewoon in hun restaurant aan de Dommelstraat 19 in Eindhoven of vanuit de auto in de Raffeisenstraat. Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot 20.00 uur. melstrde0.00 uur.

Bekijk hier het afhaalmenu
Meer informatie: https://qpasa.nl
 

Bestellen doe je via: 040 – 24444196

SURABAYA

indonesisch

Éven een culinair tripje richting Java. Denk aan: Bromo vulkaan, Borobudur Tempel en zegt je dat allemaal niets, denk dan aan tropische sferen. Eten afhalen en bezorgen in Eindhoven doe je bij Surabaya!

Bestel een authentieke rijsttafel vanaf €15,00, een Babi Ketjap voor €17,00 (Avonturista’s favoriet) en een portie klepon (balletjes kleefrijst met kokos) voor €2,85.

Bezorgen
Afhalen en bezorgen is allebei mogelijk, van 12.00 tot 22.00 uur. ’s Woensdags gesloten. 

✓ Afhalen
Afhalen doe je in het restaurant aan de Kruisstraat 62B in Eindhoven.

LUCIE COCINA

spaans

Haal de Spaanse binnenlanden in huis met Lucie at Home. Zet een flamenco op (‘Bamboléoooo’), of laat een reggaeton-beat de grondvesten van je huis schudden en bestel een een bocadillo Ibericoham vanaf €7,50, een carpaccio voor €9,50 of een lekker visje voor €10,50.

Zeven dagen per week van 13.00 tot 19.00 uur staat Lucie voor je klaar.  

Bezorgen  
Loop eens gezellig binnen in het restaurant!

✓ Afhalen
Afhalen doe je in het restaurant aan de Kleine Berg 34B in Eindhoven.

ARIGATO

asian fusion

Zin in sushi? Pad Thai? Dumplings? Dan is Arigato je grote vriend! Zij brengen een stukje Azië bij je thuis.

Hoef jij alleen nog maar de verwarming op standje honderd te zetten en een wierookje aan te steken. Laat de smaken maar aan dit Eindhovense restaurant over.

Sushi bestel je vanaf €16,50 en een pad thai vanaf €22,50.  

Bezorgen  
De bezorging gaat niet via Arigato.

✓ Afhalen
Afhalen doe je van woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 21.00 uur in het restaurant aan de Geldropseweg 17 in Eindhoven.

TRATTORIA MANGIARE

italiaans

Enorme behoefte aan pizza, pasta en panini? Je bestelt deze Italiaanse goddelijkheden vanaf €10,95, €11,95 en €7,95 bij ‘Mangiare voor thuis’.

Dat kan als brunch, lunch én als avondeten. Wie zei dat drie keer Italiaans op één dag niet kan?!

Bezorgen  
De bezorging gaat niet via Mangiare.

✓  Afhalen
Afhalen doe je via de drive-thru van het restaurant, aan de Kleine Berg 67A in Eindhoven. Elke dag geopend, van 12.00 tot 21.00 uur.  

LE COZY

frans

Oui, oui. Le Cozy brengt een stukje Frankrijk bij je thuis! Het restaurant verzorgt je drang naar oesters voor €16,50, naar tournedos voor €22,50 en naar een stokbroodje truffelmayo voor €2,50.

Extra leuke actie: bestel je boven de €75? Dan komt er gratis een huiswijn naar keuze jouw kant op. Chanson aan, en gaan! 

Bezorgen  
De bezorging gaat niet via Le Cozy.

✓  Afhalen
Afhalen kan dagelijks, van 16.00 tot 21.00 uur, in het restaurant aan de Kleine Berg 18 in Eindhoven.

Ben je een Eindhovense horeca-ondernemer en sta je niet op deze lijst maar wil je wel graag in dit overzicht? Stuur me een mail en ik voeg je toe aan dit ‘eten afhalen en bezorgen in Eindhoven’ overzicht!

Meer lezen?

ALLERGIE OP REIS | Ontdek allergie-vrije gerechten in China

China was echt een van m’n grootste uitdagingen als Miss Mega Allergisch. Want: zeer onbekende en enge ingrediënten én de typische ronde tafel met ronddraaiende plaat, met daarop allerlei hapjes. Het ziet er ongelofelijk feestelijk uit, maar het is Russisch Roulette voor..

ALLERGIE OP REIS | Dit zijn de no-go’s in Azië

Stikkend boven de wc hangen omdat je een allergische reactie hebt. Het is de horror op reis: doodziek worden van (lokale) gerechten. Maar helaas is het wel de realiteit als je Miss Mega Allergisch bent. Laat je je daardoor tegenhouden om op reis te gaan? Hell no! Dit zijn de..

ALLERGIE | Pannenkoeken zonder gluten, melk, ei en noten

Ook Miss Mega Allergisch voor gluten, melk, ei, noten en pinda’s? Maar heb je wel zin in pannenkoeken? I got you! Zo bak je zo’n goudgele vriend zónder al deze ingrediënten! Disclaimer: deze ingrediëntenlijst is creatief, aangezien er geen enkel origineel ingrediënt deze pannenkoeken..