Klassieke pasta’s, geurende knoflook en van die typische, zoutige hammen en kazen die smelten op je tong. Italië is het land van de culinaire goddelijkheden, de charmante kustlijnen en dito dorpjes. 

Benieuwd waar in Italië je helemaal los kunt gaan qua eten, dorpjes, fotografie, roadtrips of wandelingen? Check de Italië-artikelen hieronder!

 

 

Rondreis Zuid-Italië: 8x genieten in Puglia

Puglia roadtrip-gids op je beeldscherm. Ga voor een rondreis Zuid-Italië! Maak je klaar voor adembenemende baaitjes, azuurblauwe zeezichten, eindeloze olijfboomgaarden, witte stadjes en klik als een bezetene tienduizend foto’s – omdat je gewoon niet kunt geloven hoe..

Cinque Terre: ontdek de parel van Italië

Vijf kleurrijke dorpjes, gebouwd op de weelderige rotsen van Ligurië: Cinque Terre. Slinger en slenter door de knusse straatjes van Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso, laat je verleiden door Italiaanse schoonheid en maak je klaar voor een flink partij schattigheid op je netvlies.

VERDWAALD?

Hi, ik ben Daphne!

Journalist, reisleider, content creator en schrijfcoach. Knettergek op reizen en schrijven, verhalen vertellen en op food hotspots ontdekken. En dat allemaal met een lekkere berg humor, alsjeblieft.

Zonder dollen: ben je op zoek naar verhalen die ráken? Blogs, social media posts of websiteteksten? Die maak ik met liefde voor je. Liever zelf pakkend leren schrijven? Volg mijn schrijfworkshop en leer Tekstschrijven like a Boss!