Warme
   winters 


Koukleumen hoéft er dit jaar niet bij te zijn. Klappertandend door het leven ook niet. Met de nieuwe wintersportcollectie van Protest zit jij er deze winter warmpjes bij. De collectie is ook nog eens een partij smáákvol – denk aan: velvet, panterprint en roze. Avonturista test het voor je uit.

En dat is écht een waanzinnige test voor Avonturista, aangezien deze chick non-stop klappertandend door het leven gaat. De ‘R’ hoeft maar in de maand te zitten of je hoort haar luidkeels ‘Wuwuwuw’ (geluidje voor ‘brr’) de dagen slijten. Goed, voor alle koukleumen onder ons: je kunt je onder een dekentje blijven verstoppen, of we kunnen die kou bij de lúrven vatten en er ons smaakvol op kleden.

Hét item van de winter:

jouw winterjas

Beginnen we meteen bij het item wat je winter maakt of breekt: je jas. Hij moet lekker zitten, er mooi uitzien, en oh ja.. warm zijn. Vooral die laatste is een dealbreaker, dus laten we all-in gaan: we gaan voor de ski-jas. Zo heeft Protest waanzinnige ski-jassen voor dames die je ook keurig in Neerlands straten kunt dragen. Daarvoor hoef je echt niet op de piste te staan.

Waarom een ski-jas? Omdat ze waterdicht is en een flinke plensbui in de herfst dus ook overleeft. Omdat ze aan de binnenzijde ademend is (en dat betekent: nooit meer bezweet van het fietsen op je afspraak). En omdat een ski-jas gewatteerd is (lees: WARM!).

Houd er rekening mee: ski-jassen zijn kort (en vlot) en vallen dus niet over je benen. Mocht je daar wel heel lekker op gaan, dan kun je bij Protest ook een parka winterjas bestellen die wél over je benen valt.

 

 

Warm de winter 
door  

Wil je deze winter helemaal all-in gaan? Dan heeft Protest nog meer leuks voor je. Truien, vesten, sokken, mutsen, handschoenen. Ski-broeken voor damesYou name it. Je héle hoe-overleef-ik-de-winter-outfit komt in één klik naar je toe. Wil je je vriendje, vader, broer of buurman ook meteen goed inpakken? Dan heeft Protest ook ski-broeken voor mannen of smaakvolle sweaters voor heren. En shop je via Avonturista? Dan krijg je 10% korting met deze kortingscode: avonturista10. Deze code is geldig tot en met 28 februari 2021 en is zowel geldig op de nieuwe als op de oudere collecties. 

Trui me uit 
trui 

Tijd voor de tweede test: de trui. In dit geval: een smaakvol panterprint exemplaar van fleece. Wikkel me er hélemaal in, alsjeblieft.

De Hamba 19 is gemaakt van microfleece en is warm én vochtafvoerend. Dat betekent dat je hem als basislaag kunt gebruiken of als lekker actieve skipully. Zelf draag ik hem ook zonder hemdje of ondershirt, en dat ís me toch een partij lekker zacht. En warm. Ik bedoel, ik heb het buiten zelfs even zonder jas overleefd. Zie foto als bewijsstuk A.

Je bent zelf een muts,
muts 

En dan door naar de laatste fase: de accessoires. Denk aan: mutsen, handschoenen, oorwarmers en skisokken. Alles om je uitstekende delen warm te houden. Ik ging voor de onderkant en de bovenkant, in andere woorden: ik kies voor een muts (roze) en skisokken (in streep en panterprint). Vooral die laatste doen me deugd. Naast klappertandend ging ik vooral ook tenenkrampend door het leven. Te dunne sokken, te strakke schoenen, vertel jij het me maar. Kom maar op met die warme voetjes. En kuiten. Want wat trek je die sokken allejezus hoog op, zeg. Lekker! De skisokken zijn gemaakt van een mix van katoen, polyester, polyamide en elastaan. Ze zijn ontworpen om je voeten warm én droog te houden, en om de sokken mooi op zijn plek om je voeten te houden. Het toppie van de ‘warm de winter door’ test bedraagt de roze muts. Ze is geweven van warm acrylgaren en heeft zo’n leuke pompon bovenop. Aan de binnenkant van de muts vind je een fleeceband. Zo blijft de muts op zijn plek én geeft het je nog eens extra warmte. Winwin.ommelstrde0.00 uur. 

Ben je benieuwd naar de namen en rugnummers uit dit artikel?
Dit zijn ze:

✓  Protest Dante Panterprint ski-jas
✓  Protest Hamba 19 Panterprint fleece trui

✓  Protest Siget 2-pack Skisokken

✓  Protest Paisley 20 Muts met pomponDit artikel is geschreven in samenwerking met Protest.