SCHRIJF KNETTER LEKKERE TEKSTEN & TREK JOUW IDEALE KLANT AAN

Ik leer je precies hoe jij knetterlekkere teksten schrijft vanuit plezier en zelfvertrouwen. En hoe jij daarmee nieuwe volgers, lezers en klanten aantrekt – ben jij er klaar voor?!  😉

NO MORE STRESS, WANT JIJ GAAT..

 

✓ ..out of the box denken. En flink buiten jouw comfort zone vliegen – want daar ligt groei;

✓..leren hoe jij die lezer bij de lurven pakt, zodat zij elke letter van jouw verhaal wil lezen;

✓ ..leren hoe jij die lezer tot actie aanzet. Hoe zij bij jou koopt, zich bij jou aanmeldt of hoe zij met jou wil samenwerken.

PLUS, JIJ GAAT:

✓ ..leren hoe je een tekstdoel bepaalt, in welke vorm je jouw tekst giet én wat je kunt doen om ‘m knetterlekker te maken;

✓ ..weten door welke kleine aanpassingen je jouw tekst metéén aantrekkelijker maakt;

✓ ..leren hoe je een tekst opbouwt, welke structuur je gebruikt, hoe je doelgroepgericht schrijft en hoe je die ideale klant aantrekt.

DAPHNE

Journalist | Tekstschrijver | Schrijfcoach

DAPHNE

Journalist | Tekstschrijver | Schrijfcoach

Mijn naam is Daphne (32) en ik kan me toch een partij lekker typen. En dat wil ik jou ook leren. Omdat het leuk is, maar ook omdat het vrijheid op die toetsen geeft. Hoe fijn is het als jij – en de lezer! – gewoon lekker door een tekst heen vliegt. 

De mini me maakte vroeger al tijdschriftjes – met de hand. De afgestudeerde-journalistieke-me maakte ‘echte’ tijdschriften. Zoals Grazia. Toen de bladenwereld omviel (hallo internet), besloot ik ook te vertrekken. Naar het buitenland. Als reisleider aka verhalenverteller. Ik dacht dat ‘even één seizoen te doen’. Vier jaar en vijf landen later besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe bestemming: de schrijfwereld. I’m backkk!

 

In die schrijfwereld ontdekte ik dat ik het wáánzinnig leuk vind om anderen te helpen met hun teksten. En toen dacht ik: ‘ik kan het voor je doén, of ik kan het je léren’. So, here we are: op mijn landingspagina van mijn schrijfcursus. Wil jij graag goed leren schrijven? Dan heb je hier de juiste chick te pakken. Een chick die ontzettend trots is! Op hoe enthousiast de cursisten zijn, en hoeveel ze leren.

Proost op knetterlekkere teksten. Op dat we het internet een stukje mooier mogen maken!

DOE MEE

met de schrijfworkshop

DIT GAAN WE DOEN

Hoe trek jij klanten aan met jouw tekst? Hoe pak je de lezer bij de lurven? Hoe bepaal je een tekstdoel? Wat is een fijne zinsopbouw? En hoe bouw je sowieso een tekst op? Welke structuur gebruik je? En welke stijl? Hoe schrijf je doelgroepgericht? En: hoe schrijf je dat lekkere verhaal?

 Tijdens de schrijfworkshop gaan we drie uurtjes met al deze vragen aan de slag. We gaan echt lekker aan de schrijf – ’t is geen hoorcollege. Plus: jij gaat naar huis met een knetterlekkere publiceerbare tekst.

_


Na de workshop weet jij..

✓ ..hoe jij jouw ideale klant aantrekt met jouw teksten; 

✓ ..hoe jij een tekst opbouwt en welke stijlen, vormen en structuren je kunt gebruiken;

✓ ..hoe je een tekstdoel bepaalt en hoe je doelgroepgericht schrijft;  

✓ ..hoe je de lezer jouw verhaal intrekt én hoe je die tekst lekker laat lopen; 

✓ ..hoe jij met plezier, zelfvertrouwen en professionaliteit een knetterlekkere tekst schrijft! 

1) KENNIS IS MACHT

Hoe schrijf je een lekkere tekst? En hoe trek je daarmee jouw ideale klant aan? En: welke vorm, stijl en structuur gebruik je? 

 Ik deel mijn schrijfkennis met je, waar jij je voordeel mee gaat doen;
✓ Inclusief: creatieve schrijfoefeningen.

2) LEKKER AAN DE SCHRIJF

Tijd om aan jouw teksten te sleutelen. We gaan lekker aan de slag met tekst én ik ben er voor jou om live feedback te geven.

✓ Het geheim van een sterke tekst? Daar gaan we hier mee aan de slag;
✓ Inclusief: inspirerende schrijfopdrachten.

3) JOUW KNETTERLEKKERE TEKST

Daar is ‘ie dan: jouw knetterlekkere tekst is in de maak! Aan het eind van de rit ga je jouw gewenste tekst schrijven. En ik help je. 

✓ Ik geef feedback en tips op jouw tekst waar je metéén wat mee kunt;
✓ Inclusief: de kracht van een groep.

 

De workshop vindt online plaats, via Zoom. Na de reservering ontvang je een bevestigingsmail en zo’n drie dagen voor de workshop ontvang je de link naar onze Zoomsessie. 

Na de workshop ontvang je een e-book met alle besproken onderwerpen, zodat je die er altijd even bij kunt pakken als je het éven niet meer weet.

THAT'S WHAT SHE SAID

 

Deze toppers gingen mee richting de Wereld der Schrijfkunsten.
Benieuwd hoe zij het ervaren hebben? 

“Ik zou deze workshop 100% JA aanbevelen. Daphne is een echte professional op gebied van tekstschrijven en legt je op een laagdrempelige, interactieve en leerzame manier alle ins en outs op schrijf-gebied uit. Zelf schrijf ik al een tijdje, maar nooit heb ik het op deze manier geleerd en hier heb ik heel veel van geleerd. Daphne is duidelijk in haar communicatie, ze weet álles over teksten schrijven, ze is erg toegankelijk in haar omgang en haar enthousiasme tijdens de workshop werkt aanstekelijk. + de feedback die ze geeft is eerlijk en altijd opbouwend. Feedback waar je echt iets aan hebt!

Jessie Oosterbosch

Brunchchick

“​Daphne heeft duidelijk verstand van zaken. Door enkele kleine ingrepen weet zij een verhaal
aantrekkelijker te maken. Daarnaast vertelt ze enthousiast en gestructureerd over de verschillende manieren waarop je je eigen (reis)verhaal kunt schrijven.”

Elsbeth de Jager

Vertaal- en Tekstbureau De Jager

De workshop is me super goed bevallen. Ik wilde graag van een expert leren hoe je journalistiek gezien een goede tekst schrijft. Hoe bouw je het verhaal op, wat zijn ’trucjes’ om lezers het verhaal in te slepen, en welke soorten (reis)verhalen zijn er. Ik vond het erg prettig dat er meerdere korte oefeningen waren, waar we direct feedback en tips op kregen van Daphne. Op die manier heb je er meteen heel veel aan. Fijn dat we met een klein groepje waren, zodat we veel persoonlijke aandacht kregen tijdens de workshop. Verder was het erg leerzaam om ook van de andere deelnemers te leren. Het heeft me verschillende inzichten gegeven. Daphne neemt ruim de tijd om die vragen achteraf nog via de chat of app te beantwoorden. Top!”

Marianne van der Kooi

Tropicswriter

WAT DE F.A.Q.

Ik ben geen schrijver, kan ik dan ook meedoen?

Jazékers! Wil jij leren om knetterlekkere teksten te schrijven? Dan zit je hier goed. Wil jij jouw (web)teksten verbeteren? Jouw homepage, ‘over mij’-pagina, jouw blogs, social posts, e-mails of productbeschrijvingen? Gaan we mee aan de slag! Maak je geen zorgen over grammatica, spelling en interpunctie. Ik richt me op hoe jij dingen kunt verwoorden, zodat jouw ideale klant naar jou toekomt. Hoe jouw tekst lekker loopt. En wat jij kunt doen om ‘m aantrekkelijker te maken. Geen schrijfervaring voor nodig, dus!

Ik heb geen Zoomaccount, wat nu?

Geen probleem! Je hebt geen zoomaccount nodig. Via de e-mail ontvang je van mij een link met daarin de uitnodiging naar onze workshop. Klikken, en klaar!

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop duurt 3 uur. Daarin gaan we aan de slag met knetterlekkere teksten, zodat jij ná die 3 uur naar huis gaat met een publiceerbare tekst – en een berg inspiratie.

Is de workshop ook voor bloggers?

De workshop is voor iedereen die zich wil ontwikkelen in knetterlekkere teksten schrijven. Wil jij next level blogs op jouw website? Gaan we regelen. We gaan aan de slag met verschillende tekststijlen, dus ook met blogs!

Wat kost de workshop?

De investering is  99,- exclustief btw. Ben jij een ondernemer? Geef dat aan op de boeking! Dan stuur ik je de factuur toe. 

Waar vindt de workshop plaats?

Online! Via Zoom. Je kunt de workshop dus lekker vanaf de keukentafel/bank/bed volgen, met de koelkast om de hoek. 

Hoeveel mensen kunnen meedoen aan de workshop?

In elke workshop heb ik plek voor 5 mensen. Zo houden we het lekker interactief én ben je gegarandeerd van persoonlijke aandacht en feedback. Daarnaast: de kracht van de groep doet wonderen. Het gaat heel inspirerend voor je zijn!

TICKETS

schrijfworkshop is loading..

Scoor hier jouw ticket voor de workshop Tekstschrijven like a Boss of Reisverhalen Schrijven 

Na de reservering ontvang je een bevestiging per e-mail en kun je de wie, wat & waars nog eens rustig nalezen.