BEN JIJ HELEMAAL KLAAR MET..

  ..bang zijn om buiten de deur te eten en ‘nee’ te zeggen tegen gezellige etentjes, borrels en verjaardagen omdat je bang bent dat er iets misgaat, dat je lastig‘ bent of dat je niet begrepen wordt; 

..flauwe opmerkingen, eindeloze discussies en onbegrip over jouw allergieën;

..steeds maar weer uitleggen wat voor allergieën je hebt, waarom dat gevaarlijk is en wat er dan met jou gebeurt als je het wel binnenkrijgt;

 ..het gevoel dat anderen jou en jouw allergieën niet begrijpen of serieus nemen, van die ene chefkok tot je collega’s tot je lieve oma die het allemaal goed bedoelt; 

..steeds maar weer alles voorbereiden. Dat ene restaurant bellen. Overleggen met de chef. Je tafelgenoten op de hoogte brengen. Je oma uitleg geven. En de school, je collega’,s vrienden.. PffIk blijf wel thuis.

Want ja: je kunt echt met veel plezier en vertrouwen uit eten. Al was dat voor mij 5 jaar geleden ook moeilijk te geloven. Met heel veel angst – maar heel veel reislust – vertrok ik naar de andere kant van de wereld. In mijn eentje. Niet wetende wat ik in Zuidoost-Azië zou kunnen eten, of we elkaar zouden begrijpen en wat er überhaupt mogelijk was. Ik wilde zó graag de wereld ontdekken. Dus ik ging. 

Hi, ik ben Daphne a.k.a. Miss Mega Allergisch. Een reislustige chick met duizend-en-één voedselallergieen. Of zoals mijn allergoloog het zegt: ‘allergisch voor alles’. Ik schrijf dit een béétje met een knipoog om het speels te houden, want dit platform is er voor de gezellige Allergischen onder ons ;-). 

Zuidoost-Azië bleek mágisch te zijn. Een lullig papiertje vol potloodstrepen, met daarop mijn allergieën vertaald in het Thais, opende culinaire deuren voor mij. Smaakexplosies. Te gekke eetervaringen. Vertrouwen. En daar is het idee voor de Miss Mega Card geboren. Want dit gun ik jou ook!! 

En als dit aan de andere kant van de wereld kan, dan kan het in Nederland toch ook? Inmiddels kan ik mega enthousiast ‘ja!’ roepen. Dankzij de Miss Mega Card heb ik het vertrouwen in de horeca terug gewonnen. En dat gun ik jou ook.

Heel graag help ik jou vol vertrouwen en met plezier uit eten gaan. In de horeca, bij vrienden, familie en: in het buitenland!

DIT IS DE:

DIT IS DE:

Ga vol vertrouwen en met plezier uit eten met de Miss Mega Card! Dit pasje wordt helemaal persoonlijk op maat gemaakt naar jouw allergieën.

✓ Waar ben jij allergisch voor?
✓ 
Heb jij een dodelijke allergie à la anafylaxie?
✓ 
Heb jij last van intoleranties?

Dit kun je allemaal aanvinken om jouw pasje helemaal te personaliseren. Het pasje is aan de voorkant Nederlandstalig en op de achterkant Engelstalig. De symbolen met jouw allergieën zijn internationaal. Zo hoef jij nooit meer met schaamte en onbegrip over jouw allergieën te communiceren.

Kies hieronder jouw favoriete pakket. In elk pakket ontvang je sowieso:

✓ Een gepersonaliseerd allergiepasje ter grootte van een creditcard (op PVC gedrukt) in het Nederlands én Engels;

✓ Een digitaal allergiepasje in het Nederlands: geschikt voor in jouw Wallet op je telefoon;

✓ Miss Mega Allergisch Magazine met daarin Miss Mega Proof hotspots met korting, hoe jij alles uit dit pasje haalt en: ervaringsverhalen.

ME, MYSELF AND I PAKKET

Klaar om vol vertrouwen en met plezier uit eten te gaan? Dit pasje gaat jou helpen! Ik ben nu al zo blij voor jou! En dit krijg je: 

 1x gepersonaliseerd allergiepasje op PVC-gedrukt; 
✓ 1x digitaal allergiepasje voor in jouw Wallet; 
✓ 1x Miss Mega Allergisch Magazine met kortingen voor hotspots

Investering: € 39,- 

LEKKER DUBBEL PAKKET

Handig om 1 pasje extra te hebben! Altijd een reserve bij de hand. Of deel ‘m uit aan jouw partner, moeder of collega. Dit krijg je: 

  2x gepersonaliseerd allergiepasje op PVC-gedrukt; 
✓ 2x digitaal allergiepasje voor in jouw Wallet; 
✓ 1x Miss Mega Allergisch Magazine met kortingen voor hotspots.

Investering: € 59,-

MEGA FAMILIE PAKKET

Fijn om meerdere mensen op de hoogte te brengen. Deel ‘m uit aan school, oma, moeder, de kinder-opvang – you name it. Dit krijg je:

 6x gepersonaliseerd allergiepasje op PVC-gedrukt; 
✓ 6x digitaal allergiepasje voor in jouw Wallet; 
✓ 1x Miss Mega Allergisch Magazine met kortingen voor hotspots.

Investering: € 99,-

De Miss Mega Card is nog te bestellen tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BONUS

DAARNAAST KRIJG JIJ

Bestel nu jouw pasje en ontvang gratis:  

✓ Toegang tot Miss Mega Talk t.w.v. € 99,-
✓ 25% korting op het Miss Mega Allergisch op Reis Boek 

Deze bonus is geldig tot en met 18 juli 2022.

Miss Mega Talk (exclusief bij jouw bestelling)
Een veilige ruimte waarin jij helemaal los mag gaan over jouw allergieën, jouw struggles, jouw ervaringen en: jouw vragen. Online via Zoom praten we 2x per maand met een groepje gelijkgestemden over onze allergieën en geven we elkaar adviezen over hoe we alles uit het leven kunnen halen als Miss Mega Allergisch. We starten in september.

Miss Mega Allergisch op Reis Boek
Wil jij mega graag op reis? Maar vraag je je af wat je kan eten en welke ingrediënten ze in welk land gebruiken? Welke olie? Sauzen? Sporen? Ontdek het in Miss Mega Allergisch op Reis! Met super waardevolle tips over wáár te eten (inclusief adres), wát te eten (inclusief ingrediënten), wát de alternatieven zijn en dus met wat voor oliën ze in welk land bakken. De korting ontvang je na je bestelling in je mailbox. 

WAT DE F.A.Q.

Is de Miss Mega Card iets voor mij?
Ben jij helemaal klaar met telkens jouw allergieën uitleggen, in discussie gaan over wat wel en niet kan en dat vervelende onbegrip? En ervaar jij angst, schaamte of onzekerheid over uiteten gaan met jouw allergieën? Of wil jij de mensen in jouw omgeving graag een geheugensteuntje geven? Dan is de Miss Mega Card absoluut iets voor jou!
Kan ik ook alleen een digitale pas bestellen?
Nee. De kracht van de tastbare Miss Mega Card is dat je ‘m kunt afgeven: aan de kok, aan de ober, aan je (schoon)moeder, aan school – you name it. Het lijkt mij persoonlijk niet fijn om je telefoon af te geven aan een (onbekende) kok die ermee aan de wandel gaat. Het digitale pasje krijg je sowieso bij elk pakket geleverd!
Wanneer kan ik de pas bij mij thuis verwachten?
Vanaf het moment van bestellen tot het pakketje in jouw brievenbus zitten maximaal 10 werkdagen. Na de bestelling ontwerp ik jouw pasje op maat, stuur ik ‘m naar de drukker en dan door naar jou 🙂 De Miss Mega Card nog niet ontvangen? Stuur even een mailtje naar info@avonturista.nl en ik kijk graag met je mee.
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Je kunt via de website online betalen met iDeal of credit card. Wil je liever anders betalen voor de Miss Mega Card? Neem dan contact met mij op via info@avonturista.nl