SEKS | Met dit wondermiddel helemaal uit je dak, of toch niet?

Heftige, intense en sensuele orgasmes. Dat willen we toch allemaal? Don Juan, move over met je torso. Er is nu namelijk een wondermiddel vol wiet (ja, wiet) en dat belooft je de sekshemel op Aarde.

De combinatie seks en drugs doet me toch een beetje denken aan heftige feestjes in koude, vervallen fabrieken. Niet bepaald de sekshemel op Aarde. Of je moet ervan houden natuurlijk – no judgement.
Deze combinatie seks en drugs is net iets lieflijker en dromeriger dan ik me voor doe stellen (oké, guilty, dirtymind). Het zou je namelijk naar hogere, vooral ontspannere , sferen moeten laten leiden. Naar pure zenheid. Naar relaxatie. Adem in, adem uit. Niet bepaald het idee wat ik voor ogen heb met flink uit je dak gaan, maar goed.

 

Het seksmiddel

Maar wat zorgt er dan voor dat we wél helemaal uit ons dak zullen gaan? Dat is toch echt de cannabis, volgens seksmiddelontwikkelaar Matthew Gerson. Dat zou namelijk een afrodisiaca zijn. Move over, oesters en chocolade. Geef ons allen dit ontspannen-seks-wietmiddel! Het wondermiddel heet Foria en bestaat uit kokosnootolie (kijk, now we’re talking) en cannabis. Overigens is dat geen Nederwiet. De marihuana komt uit Colorado, waar hij speciaal geteeld is voor de olie. Maar waarom wiet?
“Cannabis verhoogt het smaak- en geurgehalte, maar zou ook het seksuele genot verhogen”, vertelt Matthew. “Bij sommige vrouwen vergroot het de opwinding en dus de sensatie. Zo voelt een orgasme veel intenser en voller.” Meer van dat, graag.

 

Avonturista wondermiddel

Volledig in trans of volledig in slaap?

Door de werking van dit wondermiddel zouden vrouwen volledig in connectie komen te staan met hun seksuele gevoelens en de sensaties in het lichaam.
“Je kunt je voorstellen dat als je het opbouwt tot een orgasme, het een intense fullbody ervaring zal zijn” , vertelt Matthew. “En dat kan weer leiden tot meerdere orgasmes.”
Natuurlijk is de werking van Foria (niet gesponsord, trouwens) uitvoerig door vrouwen getest. Wat ik dan weer snap. Wat blijkt: een meerderheid van de gebruikers ervaart voornamelijk een ontspannen gevoel, in plaats van dat duizelingwekkende orgasme. Weinig sekshemel.
“Sommige vrouwen voelden toegenomen tintelingen, meer warmte en meer ontspanning”, zegt Matthew. “Anderen hadden juist meerdere orgasmes. En weer anderen hielp het om rustig in slaap te vallen. Het middel helpt pijn en spanning te verzachten. Het geeft de ontspanning die nodig is voor een orgasme.”

 

Hoe werkt het?

De formule van het middeltje is geïnspireerd op het historische en traditionele gebruik van over de hele wereld. Je kunt het middeltje inslikken, opsmeren en zelfs: inbrengen. Als een soort tampon. Das toch interessant.
“Drugs de vagina inbrengen is iets wat zowel moderne artsen doen, als artsen in de geschiedenis hebben gedaan”, vertelt Matthew. “Het membraam van de vagina is zeer gevoelig en absorberend, zodat de stof snel in je bloed wordt opgenomen.”
Maar dan kun je toch net zo goed een lekker jointje roken? Of een spacecakie naar binnen werken?
“Dat klopt”, zegt Matthew. “De psychische effecten zijn namelijk precies hetzelfde als bij elk ander marihuanaproduct.” Aan jou dus de keus of je lekker gaat smeren, roken of eten.

 

Waar kunnen we het halen?

Mocht je nou helemaal lekkergemaakt zijn en wil je knetterhard het dak eraf? Dat snap ik, geef dan vooral toe aan die oerdriften van je. Lekker de slaapkamer in! Maar dan helaas zonder dit seksmiddel. Foria is namelijk alleen te koop in Colorado. Waarom, jongens? Waarom?!
Denk je slim te zijn en lekker een retourtje (of een enkeltje) Colorado te vliegen? Dan heb je alsnog pech, want dit wondermiddel is alleen verkrijgbaar voor inwoners van Colorado. Op doktersrecept. Iemand een connectie daar?
Mocht je dit nu allemaal op orde hebben – het vliegticket, de connectie, de drive – dan mag je nog eens flink in den buidel tasten. Een 30ml flesje van dit genot kost zo’n $88,-

Dan is een jointje opsteken toch nog niet zo’n slecht idee, wel?

 

 

  * * *

VOLG AVONTURISTA VIA
INSTAGRAM Avonturista Instagram  FACEBOOK Avonturista Facebook  PINTEREST Avonturista Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *