Over Avonturista

Avonturista is een online magazine voor enthousiastelingen die van spanning houden, op allerlei mogelijke manieren. Die branden van vervoering en alle avonturen bij de lurven pakken. Van die indrukwekkende reis tot die prikkelende seks(uele) verhalen tot veelbesproken (taboe) topics.

 

Over Daphne van Kessel | Het gezicht achter Avonturista

Avonturista is het  idee van Daphne van Kessel (27). Na haar studie Journalistiek wil ze niets liever dan bladenmaken, succesvolle stukken schrijven en onderdeel zijn van een medium dat haar lezers bij de lurven heeft. In de journalistieke branche is het vechten om een plekje. Daphne besluit om – naast dit gevecht –  haar eigen online magazine op te starten. Iets wat ze als klein kind op papier deed, kan nu gewoon online achter haar laptop. Daphne hoopt met dit magazine haar lezers te kunnen inspireren, informeren en enthousiasmeren.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met  Daphne of wil je graag een vraag stellen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@avonturista.nl , vul hier het contactformulier in of bezoek haar hieronder op Social Media. 

 

.          .                Avonturista Daphne         Daphne van Kessel Avonturista

 

  * * *

VOLG AVONTURISTA VIA
INSTAGRAM Avonturista Instagram  FACEBOOK Avonturista Facebook  PINTEREST Avonturista Pinterest